Caramel Syrup Waffles | Caramel Syrup Waffles
490
page,page-id-490,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Caramel Syrup Waffles

About our Waffles

The caramel syrups waffles we produce are traditionally baked in a specialised bakery. We use only the best ingredients resulting in the most delicious Dutch waffles.

Onze Stroopwafels

Onze Stroopwafels Caramel Syrup Waffles heeft als doel om het lekkerste koekje van Nederland wereldwijd als ambassadeur in te zetten. Onze traditionele Nederlandse stroopwafel moet meer bekendheid gaan genieten binnen Europa en over de rest van de wereld. Waarom? Omdat heel veel mensen dit geweldige koekje erg lekker vinden. Veel tradities over de wereld kennen een vorm van zoete koek, of banket en waarderen het als men een geschenk meeneemt bij bezoek. Wat is er dan leuker om iets Oer- Hollandse als een stroopwafel mee te nemen?

Wij maken de lekkerste ambachtelijke stroopwafels van Nederland en verpakken deze op maat zodat u uw partners kan verrassen en een goede indruk achter laat bij nieuwe klanten. Laat onze ambachtelijke stroopwafel ook uw ambassadeur zijn. Naast Nederland zijn de ambachtelijke stroopwafels van CaramelSyrupWaffles op dit moment ook te verkrijgen in een aantal andere landen. U kunt onze stroopwafels, koekkruim en anders producten bestellen in onze webshop, EN wij leveren wereldwijd.

De lekkerste ambachtelijke stroopwafel van Nederland

Onze ambachtelijke stroopwafels wordt in twee groottes gebakken, de klassieke grootte van 8,5cm diameter en de iets kleinere van 6,0 cm. Beide kunnen, enkel, dubbel of met meerdere te samen worden verpakt. Allemaal worden ze op ambachtelijke wijze in onze bakkerij gebakken op basis van louter natuurlijke producten.

“Stroopwafels als relatiegeschenk”

Natuurlijk kunt u bij Caramel Syrup Waffles terecht voor uw stroopwafel als relatiegeschenk. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van onze stroopwafels in Hollandse blikken verpakt. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om te kiezen voor stroopwafels in uw eigen huisstijl. Hierbij valt te denken aan uw eigen logo of uiting op één van onze stroopwafelverpakkingen. Zet ook het meest geliefde koekje van Nederland in als uw ambassadeur en bespreek alle mogelijke opties met ons!

I am test text for Call to action.
caramel syrup waffles