Caramel Syrup Waffles | The Number One Dutch Waffles
423
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-423,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Caramel Syrup Waffles

Wij leveren de beste Nederlandse stroopwafels en verzenden deze over de hele wereld. Kies uit een grote diversiteit aan producten, van voorverpakte wafels tot relatiegeschenken.

STROOPWAFELS

We werken volgens oude tradities en eren een origineel recept dat ooit is gemaakt om de beste Nederlandse stroopwafels te maken.

RELATIEGESCHENKEN

Er is geen geschenk als een echte Nederlandse stroopwafel. Bekijk de verschillende stroopwafel geschenken in onze online store.

GEPERSONALISEERD

Heb je een goed idee en wil je iets speciaals? Bekijk dan onze gepersonaliseerde stroopwafelproducten of neem contact op voor speciale orders.

ZELF BAKKEN

Altijd al je eigen stroopwafels willen maken? In onze online store kun je terecht voor de beste apparatuur om dit zelf doen.

Recente Producten

Kies uit een grote diversiteit aan Nederlandse stroopwafelproducten.

Meer Over Ons

Lees alles over hoe onze Nederlandse stroopwafels worden gemaakt, onze producten en wie we zijn.

ONZE STROOPWAFELS

Onze stroopwafels worden volgens een traditioneel recept geproduceerd door een lokale baker. Ze bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en geen additieven. Naast de 1 of 2-wafel-porties verkopen we ook dezelfde wafels (diamater 8,5 cm)  in andere porties..

LEES MEER

RELATIEGESCHENKEN

Met lege handen aankomen bij een nieuwe of bestaande zakelijke relatie is nooit goed, ongeacht waar je vandaan komt. Onze stroopwafels zijn een uitstekend relatiegeschenk. Perfect voor bij een kop koffie of thee. Wij vinden dat..

LEES MEER

WIE WE ZIJN

CaramelSyrupWaffles.nl is onderdeel van Dutchdelicacies.com is geboren uit een constante vraag voor goede stroopwafels uit het buitenland. CaramelSyrupWaffle.nl is een leverancier van ambachtelijke stroopwafels en benodigdheden gevestigd in onze Hofstad, Den Haag..
LEES MEER

Traditioneel Recept

Onze stroopwafels zijn gemaakt volgens een traditioneel recept door onze lokale bakker. Ze bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en er zijn geen additieven aan toegevoegd. Naast de 1 of 2-wafel-porties leveren we ook dezelfde wafels (8,5 cm diameter) in porties van 10 of minder. Bovendien hebben we ook een kleinere variant (diamater 6,0 cm) in een verpakking van 16. Onze producten zijn bij uitstek geschikt om te verkopen in bakkerijen, supermarkten of coffee bars.

MEER INFO

Wat onze klanten zeggen